Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Posibilități de schi

Amatorii sporturilor de iarnă pot trece uşor Pasul Neteda către Cavnic, acolo unde  se află două pârtii de schi, „Icoana” și „Roata”, cu o gamă variată de servicii. Tot pentru schi se poate trece Gutâiul până la stațiunea Șuior și pârtia de schi de la Mogoșa, sau se poate merge până în Stațiunea Izvoare.

În toate aceste locuri, se practică schi de nivel scăzut sau mediu de dificultate, tubbing, călătorii cu snowmobilul sau snowboard.

57035 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2013 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.