Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Condiţii de utilizare

  1. Site-ul www.maracosau.ro numit in continuare si Serviciu este pus la dispozitie de catre Consiliul Judetean Maramures numit in continuare si Consiliul Judetean. Serviciul este prezentat „asa cum este" („as is"), fara nici o garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti. Consiliul Judetean pastreaza in totalitate si in mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor in cadrul Serviciului.
  2. Utilizatorul final este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul Serviciului, indiferent daca este sau nu utilizator inregistrat.
  3. Drepturile de autor pentru acest site sunt detinute de Consiliul Judetean, nici un material continut neputand fi reprodus integral sau partial fara acord scris prealabil.
  4. Detaliile proiectelor, evenimentelor si serviciilor Consiliului Judetean prezentate in cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.
  5. De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate in cadrul Serviciului cu titlu de exemplu.
  6. Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajeaza sa nu creeze nici o dauna sanctionata ca atare de legislatia romana catre Consiliul Judetean sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator inregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Consiliul Judetean poate urmari, sanctiona sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate functionarii Serviciului sau imaginii sale in urma oricarei folosiri ilegale sau daunatoare a Serviciului de catre utilizatorul final.
  7. Acesti Termeni si conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ele pot fi modificate de Consiliul Judetean  in orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta, marcata prin « Data ultimei modificari ».
  8. Consiliul Judetean incearca sa-si imbunatateasca serviciile si va invita sa contactati office@cjmaramures.ro pentru orice probleme si imbunatatiri legate de Serviciu sau de acesti Termeni si conditii.

Data ultimei modificari: 03.12.2012

57035 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2013 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.