Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Carte de oaspeţi

Trimiteţi aici opiniile dumneavoastră despre site-ul Mara şi Cosău şi ele vor apărea după moderare

Izabela Pop la 04.03.2013

Cum zicea si Oleg Juncu, ar trebui sa aveti si o pagina de Facebook. Fiecare pagina de pe site ar trebui sa aiba butoanele de like, share si tweet pentru distribuirea continutului in retelele de socializare. Ideea realizarii unui scurt videoclip de prezentare este de asemenea binevenita, intrucat are mai mult impact la public. Puteti sa-l incarcati pe youtube. Cea mai mare problema a site-ului este insa inexistenta butonului de traducere in engleza. Cum sa promovam zona la nivel international daca turistii nu inteleg continutul site-ului? Cu 1.000.000 lei cat scria ca a costat proiectul puteati sa-l faceti si in engelza. Totusi, daca nu aveti fonduri, exista si varianta google translate. Decat deloc, e buna si aia. Dar macar puneti butonul care sa permita vizitatorilor traducerea directa a site-ului.

Studio Digital la 04.03.2013

Buna ziua, foarte frumos si util site Internet, am vazut in schimb ca nu aveti o pagina video, daca este posibil am fi interesati sa intram intr-o posibila viitoare colaborare

Oleg Juncu la 04.03.2013

Felicitari si mult succes in continuare. Aceste locuri minunate merita sa fie conscute de cat mai multa lume. Ar fi foarte bine daca v-ati deschide cont si pe reteaua Facebook, de acolo putem sa-l distribuim tuturor prietenilor. Intr-un timp foarte scurt, acest site poate sa faca ocolul lumii fiindca avem prieteni peste tot.

Scrie

Numele dumneavoastră
Adresa e-mail
Mesaj
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Cod de verificare:
   
 
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
57035 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2013 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.