Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Meșteșuguri de pe Mara

Meșteșuguri de pe Mara
Fotografie

„Meșteșuguri de pe Mara, 19 – 21 Mai 2017

Conceput si organizat special pentru punerea în valoare a tradiţiilor şi a folclorului zonei Mara-Cosău, acest eveniment a fost organizat în cadrul unui eveniment mai amplu, „Zilelor Maramureșului”, ediția a III-a din 2017, în perioada 19-21 mai 2017 din Baia Mare. Având o mare deschidere atât către vizitatori dar şi către păstrătorii tradiţiilor şi meşteşugurilor, evenimentul constituie o forma complexă şi foarte vizibilă de promovare a zonei şi patrimoniului local. Zona dintre Mara și Cosău, este asemenea unui sanctuar în care, atunci când pășești, simți ambianța plăcută și căldura oamenilor.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Maramureș.

Program: în perioada 19-21 mai 2017, în cadrul Muzeului Satului din Baia Mare (parte a Muzeului de Etnografie și Artă Populară Maramureș), standurile meșterilor populari din zona Mara Cosău au putut fi vizitate între orele 10:00 – 20:00

57035 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2013 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.