Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

"Coconii din Breb" au deschis azi 15 iulie 2018 lada de zestre a satului si au lansat ghidul turistic al Brebului.

"Coconii din Breb" au deschis azi 15 iulie 2018 lada de zestre a satului si au lansat ghidul turistic al Brebului.
Breb

Un eveniment folcloric minunat, care a avut loc azi la Biserica Bătrână din satul Breb, judetul Maramureș, si care a reunit iubitori de traditii si port popular din doua zone etnofolclorice ale judetului - "Tara Maramuresului" si "Tara Lapusului” !
Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor!

"Coconii din Breb" au deschis azi 15 iulie 2018 lada de zestre a satului si au lansat ghidul turistic al Brebului. Lansarea publicatiei a avut loc la Biserica Batrana intr-un cadru traditional cu multi invitati.

Astăzi a fost lansat un „ Ghid turistic ” ; „ Hoinărind prin tradiții - Descoperă zestra Brebului ” . O întâlnire minunată între oamenii de cultură și artă din zonă cu meșteșugarii satului .

Sursa facebook: Vasile Oanea (poza ghid)

Sursa Facebook @promovareaturismuluiinMaramures

57034 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2013 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.